ClearPlex törhetetlen szélvédőfóliázás

A mindennapok közlekedése során számos kockázattal kell szembenéznünk. Különösen igaz ez autónk fokozottan veszélyeztetett részére, a szélvédőre. Most azonban itt a lehetőség, hogy megóvja járműve üvegét egy innovatív megoldással: a ClearPlex láthatatlan szélvédőfóliával, amely az első és egyetlen víztiszta szélvédőfólia. A szabadalmaztatott fejlesztés csökkenti az általános közlekedési hatások okozta sérüléseket, veszélyeket: jelentősen mérsékli a kődarabok becsapódását, a kavicsok felverődése által keletkező ütődéseket, benyomódásokat. A fólia nem válik le, nem hólyagosodik, nem repedezik, nem sárgul meg, és valóban észrevehetetlen réteget képez.

Fontos azonban felhívni a figyelmet arra, hogy mire is számíthat egy ClearPlexszel frissen megvédett szélvédőjű gépjármű vezetője a volán mögött. A fólia vizes technológiával kerül telepítésre, így a teljes száradás bekövetkeztéig vízlencsék és/vagy alig észrevehető szivárványos foltok előfordulhatnak. Ez az idő hőmérséklet függő, így nyáron lehet, hogy csak egy-két nap, de télen akár több hét is. Hosszú, egyenes útszakaszon a távolban látszó szaggatott vonalak szélei a figyelmes szemlélőnek recésnek tűnnek. Éjszaka esőben az autók fényszóróinak fénye szintén szivárványos szegélyű lehet.

A ClearPlex kővédő fólia előnyei:

  • használatával eredeti és sérülésmentes állapotban marad az első szélvédő
  • költséghatékony
  • elkerülhető a szélvédőcsere és annak következményei
  • megszűnnek a szélvédőcsere miatti kiesés és az ebből származó költségek, ill. az átszervezéssel járó többletmunkák és időráfordítások

Észrevételek használatkor:

  • telepítése során egy-egy porszem a fólia és a szélvédő között maradhat, ez normális, és elkerülhetetlen. Felhelyezés közben igyekszünk a legprecízebb és legtisztább munkát végezni, de a végeredmény nagyban függ a helyszíni körülményektől. Igaz lehet ez egy szerviz területre, ahol pl. nagy volt a huzat.

 

 

 

ClearX HD: egy olyan továbbfejlesztett polimer ápolófolyadék, amely használatával a ClearPlex Fólia élettartalmát Ön meghosszabbítja. A ClearX HD segítségével a ClearPlex láthatatlan szélvédő fólia hosszabb ideig őrzi meg a karcállóságát és víztaszítását, ablaktörlő lapátja könnyebben töröl. Használatával ellenállóbb lesz a madárürülék, rovarok, olaj, kátrány, zsír, kosz és egyéb szennyeződésekkel szemben. Felvitele után az esetleg korábban keletkezett karcolások is (méretüktől függően) eltűnnek.

Forrás: clearplex

Képek a kővédő fóliázásról műhelyünkben:

folia1

folia2

© 2015 Autóüveg Soós | Édes Élet Bt