Szélvédő javítás

Szélvédőjére kavicsot kapott, karcos lett, esetleg megrepedt? Forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket időpont egyeztetés céljából! Az elmúlt 20 évben közel  60 000 autón cseréltünk, javítottunk autóüveget a legmagasabb szakmai hozzáértéssel.

Kőfelverődés javítása:

5000 Ft -tól + ÁFA / sérülés Az autóüveg repedések és kőfelverődések fajtáiról és javíthatóságukról itt olvashat bővebben.

Fontos!

Kedves Ügyfeleink, a jobb javítás érdekében kérjük, hogy miután megtörtént a sérülés a lehető legrövidebb időn belül ragasszák le Cellux ragasztóval a sérülést vagy a mi általunk adott Kőfelverődés átlátszó matricával.

Esős/havas időjárás esetén kérjük a sérülést ragassza le egy átlátszó celluxszal keresztben és hosszában is, hogy ne érhesse folyadék! A nedves területet kiszáradásig nem tudjuk javítani, így még ha száraz is az időjárás, kérjük az ablakmosó használatát mellőzze.

Repedés javítása:

személyes egyeztetés alapján. Szélvédő javítással kapcsolatosan hívja a +36309400211-es telefonszámot, illetve keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Referenciáink megtekintéséhez kattintson az alábbi galériák valamelyikére: