Szélvédő javítás Budapest

Szélvédőjére kavicsot kapott, karcos lett, esetleg megrepedt? Szélvédő javítás Budapesten. Forduljon hozzánk bizalommal, keressen minket időpont egyeztetés céljából! Az elmúlt 20 évben közel  60 000 autón cseréltünk és javítottunk autóüveget a legmagasabb szakmai hozzáértéssel.

Kőfelverődés javítás:

5000 Ft -tól + ÁFA / sérülés Az autóüveg repedés és kőfelverődések fajtáiról (kőfelverődés javítás) és javíthatóságukról itt olvashat bővebben.

Fontos!

Kedves Ügyfeleink, a jobb javítás érdekében kérjük, hogy miután megtörtént a sérülés a lehető legrövidebb időn belül ragasszák le Cellux ragasztóval a sérülést vagy a mi általunk adott Kőfelverődés átlátszó matricával.

Esős/havas időjárás esetén kérjük a sérülést ragassza le egy átlátszó celluxszal keresztben és hosszában is, hogy ne érhesse folyadék! A nedves területet kiszáradásig nem tudjuk javítani, így még ha száraz is az időjárás, kérjük az ablakmosó használatát mellőzze.

Szélvédő repedés javítás:

Szélvédő repedés javítás személyes egyeztetés alapján.

Szélvédő javítás esetén hívja a +36309400211-es telefonszámot, illetve keressen minket az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Referenciáink megtekintéséhez kattintson az alábbi galériák valamelyikére: