LiuGong munkagép üvegezés, javítás és szélvédő csere

A LiuGong munkagépeket sokszor használják, a komoly munkavégzés következtében pedig sajnos eltörhet egy-egy ragasztott vagy edzett üveg (LiuGong munkagép-üvegezés, -javítás). Ilyenkor versenyt futunk az idővel, hogy berendezésünk ne essen ki a munkából.

A LiuGong munkagép-üvegezés és -javítás előtt ismerje meg magát az eszközt. A 309°-os panorámafülke kiemelkedő biztonságot nyújt, és segítségével a kezelők jobban ráláthatnak a munkakörnyezetre. A kezelők élvezni fogják a tiszta tér kényelmét a túlnyomásos fülkében, amely hatékonyan eltávolítja a port, a hőmérséklet szabályozását biztosító légkondicionáló berendezéssel rendelkezik, továbbá hozzáférést biztosít a folyamatos friss levegő áramlásához. A kevesebb fordulási körrel a kezelő fáradtsága is csökken. A magas támlájú ülések enyhítik a testi kényelmetlenséget. Ez a kerekes rakodó az ergonomikus, elektromos vezérlőhajtóművel könnyebben kezelhető, mivel lehetővé teszi a sima váltást.

A könnyen elérhető szervizpontok és a szélesre nyíló motorháztető gyorssá és egyszerűvé teszi a karbantartást és az ellenőrzéseket. A karbantartócsapatok időt és fáradságot takarítanak meg a hűtőtisztításon, az olajellenőrzésen és -utánpótláson, valamint a hidraulikatömlők, illetve a levegő-, dízel- és olajszűrők cseréjén.

Amennyiben minket választ a LiuGong munkagép-üvegezés, -javítás esetén, mi gyorsan megjavítjuk, ha szükséges, a sérült üveget kicseréljük. Az alkatrészt a lehető legrövidebb időn belül szerezzük be, hogy a kabin kijavítását követően munkagépe újra mihamarabb szolgálatba álljon! Az általunk forgalmazott üvegeket közvetlenül a gyártóktól rendeljük meg. Ez garancia a kifogástalan minőségre és a korrekt árra.

Rendeljen még ma, vagy kérjen személyre szabott árajánlatot, hogy megbizonyosodjon róla! Ha úgy véli, hogy a LiuGong munkagép üvegezés, illetve javítás elkerülhetetlen, akkor ne késlekedjen, forduljon hozzánk bizalommal!