Panther Pro szélvédő szerelő szerszámok

A Panther Pro egy eddig Magyarországon nem forgalmazott márka, amely szélvédő javításra és cserére fejlesztett világszínvonalú termékeket forgalmaz. Egyedi jellemzője, hogy szerszámaikat szakmabeliek tökéletesítették az elmúlt 12 évben. Európa egyik vezető vállalata, mely autóüvegesek számára értékesít felszerelést, munkatársaik több mint 30 év tapasztalattal rendelkeznek az autóüveg ipar területén. Termékeik nagy része saját tervezésű és előállítású, de megtalálható náluk a világ számos nagy márkája, mint például az Ultrawizz és a BTB. Központjuk az Egyesült Királyságban helyezkedik el, de van saját raktáruk Franciaországban is. Magyarországon egyedüli jogot élvezünk termékeik forgalmazására, így most szeretnénk Önöknek bemutatni a nálunk megvásárolható Panther Pro szerszámokat és felszereléseket, melyek személyes kipróbálására is van lehetőség előzetes egyeztetés alapján.

A feltüntetett cikkszámok alapján bármikor adhat le rendelést.
A megadott árak bruttóban értelmezendők és irányárak, árfolyam ingadozás esetén apró eltérés előfordulhat a napi árfolyamnak megfelelően!

A teljes készletet itt találja: Panther Pro angol online katalógus.
Amennyiben olyan termék keltette fel érdeklődését, amelyet a magyar katalógusunkban nem talál, kérjen rá árajánlatot cikkszám alapján!