Nanotechnológiás szélvédő bevonat

Az Aquacontrol® egy olyan nagy teljesítményű víztaszító folyadék, amelyet a szélvédőüveg gyártók fejlesztettek ki.  Használatával akár esőben is fenntartható a vizuális kényelem, látási biztonság. A bevonat valóban taszítja a vizet és az ónos esőt, az üvegfelületeken már kipróbáltuk, és bizonyítottan kiváló találmány!

Működése a szél által keltett sebességnek köszönhető (kb. 70-80 km/h): az autó szélvédőjére felvitt víztaszító anyag eltávolítja a vízcseppeket, és ez által kevesebbet kell használni a szélvédő ablaktörlő rendszerét. Az eredmény kristálytiszta látás, mindenféle időjárási körülmény között, különösen éjszaka. Tisztább látást biztosít, rossz idő esetén csökkenti a tükröződést, rovarok, hó és jég eltávolítása könnyedén elvégezhető róla. Tartóssága akár a 20 000 km-t is eléri, vagy kb. egy évet, ez függ az időjárástól és a használójától is. Az oldalsó ablakok lassabban kopnak, mert ott kevesebb a súrlódás, pl. az ablaktörlők hiánya miatt.

A nano szélvédőbevonat munkafolyamata:

az első szélvédőt és az oldalüvegeket letisztítjuk és zsírmentesítjük, majd felvisszük a víztaszító anyagot, amely kb. 1 órát vesz igénybe. Ennek a két komponensű folyadéknak a szélvédő üveg felületi részében diffundálnia kell. A felvitel után kb. 6-12 órán nem át nem érheti párás, hűvös levegő, éppen ezért a 20°C-os műhelyünkben tökéletes eredményt érünk el. Javasoljuk, hogy egy éjszakán át hagyja nálunk várakozni.

A szélvédő kezelés ára:

első szélvédő + 2 első oldalüveg: 10 000 Ft + ÁFA

A szolgáltatással kapcsolatosan hívja a +36309400211-es telefonszámot, illetve érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Videó a bevonatról: