Autó fényszóró felújítás és csere Budapest

A fényszórók minden jármű szerves részét képezik, és működésük megőrzése fontos a biztonság szempontjából, ezért az autó fényszóró felújítása vagy cseréje igen fontos, főleg, ha Budapesten lakunk. A homályos fényszórók amellett, hogy öregnek és elhasználtnak tűnhetnek, még ronthatják az éjszakai vezetés közbeni látását is, és olyan jelentős problémát jelentenek, amelyet nem szabad figyelmen kívül hagynia. A mattult fényszóró oxidációja biztonsági kockázatot jelent, mivel az éjszakai láthatóság jelentősen romolhat. Sokan gondolják úgy, hogy a gépjármű korától függetlenül állandóan bekapcsolt világítással vezetnek, és még mindig úgy érzik, mintha sötétben utaznának. A lámpabúra elszíneződését az UV-sugárzás, a környezetszennyezés, az ózon és az egyes autómosóknál alkalmazott vegyszerek kombinációja okozhatja.

Autó fényszóró felújítás – mire kell odafigyelni?

Az autóval való utazásnál vagy közlekedésnél gyorsan kialakulhatnak veszélyes időjárási viszonyok, beleértve az esőt, havat és ködöt. Szeretteink vagy más autók utasainak védelme érdekében fontos, hogy biztonságos fényszórókat használjunk. Annak ellenére, hogy kint sötét van, a fényszórók által kibocsátott fény mennyisége akár 70%-kal is csökkenthető. Gyakran nehéz megállapítani, hogy a lámpa valóban be van-e kapcsolva. A professzionális fényszóró helyreállítás megfizethető, hosszú élettartamú megoldás, amely még ilyen körülmények között is tisztán „látja” az utat.

A bemattult lámpaburák csere helyett sokszor könnyedén szakszerű rekonstruálással és polírozással újjávarázsolhatók. A fényszóró teljes felületéről leszedhető a felületi lakk réteg, ezért a munka időtartama függ annak méretétől. Egy pár lámpabúra felújítása közel 2-3 órát vehet igénybe. Ezután tanácsolják a szakemberek a fényszórók UV védő réteggel vagy kővédőfóliával való burkolását, ami védelmet nyújt hosszabb távon az újabb mattulás ellen. Mivel a száradás több időt vesz igénybe 5-6 óra, emiatt javasolják, hogy a gépjármű legalább egy éjszakát a műhelyben legyen.

Nálunk az autó fényszóró felújítás UV védő burkolattal ellátva ára 25-30000 Ft az egy pár lámpa nagyságától függően illetve a kavicsvédő fóliát szeretne az 50000.-Ft-tól egy pár lámpa áron
megvalósítjuk a felújítással együtt.

A tökéletes helyreállítási folyamat visszaállítja járműve fényszóróit és javítja a külső megjelenést. Olcsóbb, mint új lencsék vásárlása, és helyreállíthatja ezt a külső „újdonságot”, különösen azok számára, akik esetleg eladják vagy cserélik járművüket. Magasabb árat kaphat, ha jelképes díj ellenében az autó fényszóróit szakszerűen felújítja vagy cseréli Budapesten.
A szolgáltatással kapcsolatban és ha kérdése van, hívja bizalommal a 06 30 9400211-es telefonszámot, valamint érdeklődjön az autouvegsoos@gmail.com esetleg fotókat csatolva.

Fényszóró felújítás, lámpabúra polírozás árak:

A biztonságos közlekedéshez elengedhetetlen a járművek megfelelő világítása. Sötétedés után romlanak a látási viszonyok, így rendkívül fontos a megfelelő látás és láthatóság biztosítása. A baleset-megelőzés és saját magunk biztonsága érdekében mindenkinek ajánljuk gépjárművük fényszóróinak ellenőrzését. A bemattult fényszórókat csere helyett sokszor könnyedén ujjá lehet varázsolni professzionális felújítással és polírozással. A felületi lakk réteget a fényszóró teljes felületéről leszedjük, ezért a munkaidő nagyban függ annak méretétől, egy pár fényszóró felújítása általában min. 2-3 órát vesz igénybe. (A lent látható képek saját műhelyünkben készültek nagyjából 3 óra eltéréssel.) Ezután ajánljuk a fényszóró kővédőfóliával való burkolását, ami hosszútávú védelmet nyújt az újabb mattulás ellen. Ennek száradása több időt vesz igénybe, ezért javasoljuk, hogy az autó egy éjszakát a műhelyünkben (Fényszóró felújítás, lámpabúra felújítás és csere, Soós autóüveg Budapest) maradjon.


10 000 Ft-tól + ÁFA
/ lámpa

kavicsvédő fólia: 8 000 Ft-tól + ÁFA / lámpa

A szolgáltatással kapcsolatosan hívja a +36309400211-es telefonszámot, illetve érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Előtte-utána fotó:

szélvédő csere

Referenciáink megtekintéséhez kattintson az alábbi galériák valamelyikére: