CASCO ügyintézés (szélvédő és autóüveg)

Kényelmes megoldás a casco szélvédőcsere

 

Abban az esetben, ha műhelyünkben végezteti autója sérült üvegének megjavítását vagy cseréjét, tehát a CASCO szélvédőcserét, akkor az adott biztosítóval cégünk teljeskörű ügyintézést vállal és fogja rendezni a javítás során felmerült költségeket. Telephelyünkön tudjuk elvégezni a CASCO-s szélvédőcserével ill. javítással összefüggő további ügyintézést. Amennyiben online jelenti be a káreseményt, úgy az ezzel kapcsolatos ügymenet jelentősen gyorsabb lehet.

Milyen káresemények következhetnek be?

 

A közlekedés során (leginkább országúton) a kőfelverődésből eredendő üvegkárok a gyakoribb és macerás biztosítási káresetek közé tartoznak, az ilyen ügyekben csak akkor biztos a kártérítés, ha rendelkezik a gépjárműtulajdonos CASCO biztosítással. Az esetek jelentős többségében gyorsan, szinte azonnal és olcsón kivitelezhető a CASCO-s szélvédőcsere, sőt, ha minket választ akár díjmentes is lehet a szélvédőcsere!

A bosszantó kavics-vagy kőfelverődés

 

Csak kevesen tudják, de a kőfelverődés kárügyintézése azért sem egyszerű, mivel maga a károkozás nehezen bebizonyítható. Körülményes feladat ugyanis azt megvizsgálni, hogy a Magyar Közútkezelő felelős-e, mert az úton előforduló kátyúkból kihordott kő- vagy aszfaltdarabokat nem távolította el az útburkolatról, vagy a gépjárművezető, aki nem tartotta be az előírt követési távolságot, netán esetleg az előttünk közlekedő autós okozta az üvegkárt. Aggodalomra azonban semmi oka, mert szakértőink leveszik a terhet a válláról, és ők beszélnek a biztosítóval, ennek megfelelően szolgáltatásunk a CASCO szélvédőcsere kapcsán ingyenes!

A telephelyén elvégezzük a CASCO szélvédőcserével kapcsolatos összes feladatot, Önnek csak a szükséges dokumentumokról kell gondoskodnia. Bízza ránk bátran járművét, és mi igazán költséghatékony megoldásokkal fogadjuk Önt!

A CASCO szélvédőcsere ügyintézéséhez szükséges dokumentumok

 

A CASCO szélvédőcsere javítás előtt, kérjük, hogy tájékoztasson minket autója pontos típusáról, évjáratáról, ajtóinak számáról, az alvázszámról, az üvegének színéről és a komfort fokozatáról (pl.: színezett, esőszenzoros, solar szenzoros, akusztikus, napfényvédő csíkos, fűthető, vagy kamerás, head-up display-jel felszerelt).

Oldalunkon a továbbiakban a biztosítók képeire rákattintva letölthetők az adott cég CASCO-s kárbejelentője és a meghatalmazáshoz szükséges formanyomtatványok, melyet a CASCO szélvédőcsere napján kitöltve, aláírva és lebélyegezve (amennyiben céges autóról van szó) munkatársunknak átadhat. Ha gyorsabb ügyintézést szeretne, a kitöltött nyomtatványokat beszkennelve e-mailben eljuttathatja hozzánk, így a kárügyintézés azonnal elindítható és az eredeti dokumentumokat ráér a csere napján elhozni.

A CASCO szélvédőcsere ügyintézés során a következő papírok szükségesek:

 

Magánszemély esetén:

– Törzskönyv (vagy annak hiteles másolata) vagy három utolsó havi befizetés a lízingelő cégtől
– Forgalmi engedély
– Kárbejelentő
– Meghatalmazás
– Jogosítvány vagy fénymásolata

Cég esetén:

– Törzskönyv (vagy annak másolata) vagy három utolsó havi befizetés a lízingelő cégtől
– Forgalmi engedély
– Kárbejelentő
– Meghatalmazás
– Jogosítvány vagy másolata
– Céges aláírási címpéldány
– ÁFA nyilatkozat

A CASCO-s szélvédőcsere ilyen egyszerű, ha további információra lenne szüksége, kérjük keressen minket elérhetőségeinken!

Kattintson biztosítója logójára a kárbejelentő letöltéséhez: