Veterán autók felújítása és autóüvegezése

Veteránautók üvegezésével is foglalkozunk, vannak olyan régi autómodellek, melyekhez már egyáltalán nem lehet beszerezni szélvédőüveget, oldalüveget vagy hátsó szélvédőket. Ezek a típusok általában sík üveggel készültek, amiket végül is nem bonyolult legyártani, csak némi affinitás és kézügyesség, tervezői véna és bátorság kérdése. No és megértő autótulajdonos kell.

Először is sablont készítünk, amit behelyezünk a szélvédő gumi keretébe, és próbabeszerelést végzünk. Ha úgy látjuk, sikerült a méretet eltalálnunk, akkor kezdődhet a prototípus elkészítése. Ha az üveget beszereltük és a gumi kéder is szépen illeszkedik a karosszéria részeihez, akkor indulhat a gyártás. Az első szélvédőket 3+3-as biztonsági üvegből készítjük, az oldalüvegeket viszont edzett 4 mm fölötti üvegből. Lehetőség van hajlított szélvédő készítésére is, de ehhez méretpontos sablon kell, vagy hosszabb időt kell rá fordítani, amíg a prototípus elkészül.

A szolgáltatással kapcsolatosan hívja a +36309400211-es telefonszámot, illetve érdeklődjön az alábbi elérhetőségek valamelyikén.

Referenciáink megtekintéséhez kattintson az alábbi galériák valamelyikére: