Fagylaltpult fűtőszálainak javítása

Nemrégiben megkereste cégünket egy kispesti kézműves fagylaltozó tulajdonosa azzal a problémával, hogy pultjának fűtőszálai nem működnek, hátha mi meg tudjuk javítani. Ellátogattunk hozzá és teljesen lenyűgözött minket a különleges fagyiválaszték, ami ugyan egy régi, de jól működő pultban fogadott minket. A pult oldalán két fűtőszál-csatlakozó le volt törve, másik kettő pedig nem érintkezett megfelelően, valamint néhány szakadást is találtunk.
Miután elpakoltuk a fagyikat, kimértük az áramkört és megjelöltük a hibákat, megkezdtük a javítást. Két és fél óra görnyedés után a tulajdonos végre megtekinthette a munkát, nagyon boldog és hálás volt, mert ilyen jellegű hibát még a hűtőgépszerelők sem javítanak. Számunkra igazi kihívást jelentett a probléma orvosolása, hiszen mi sem javítottunk még korábban fűtőszálakat fagylaltos pulton.
A munka végeztével nyaltunk egy jó kis kézműves fagylaltot, amit csak ajánlani tudunk. A kispesti tősgyökeres vállakozás kedves tulajdonosainak pedig sok vendéget kívánunk! A fagyis pultot megtaláljátok a piac sarkán.

fagyipult1

fagyipult2

fagyipult3

fagyipult4

© 2015 Autóüveg Soós | Édes Élet Bt